CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Ahad, 3 Julai 2011

1/JULY/2011(RELEASE TENSION)



hai!hari ni best sgt..u know what?i spent my time wif ma fren,,apa yg menarik,?dapat la lupakan mslh kejap,kiteorng pg teluk batik & lumut...mandi manda tp xleh mandi lama sgt bab byk jelly fish!obor2 ler tuh hihi...yang paling bestnye..aku kna bwk mto,,dala 3 jam ke tdo then kna bwk mto plak..huhu..pnt mmg xingt bb ak xckup rehat,nak suh mmber aku bwk tp dia takut so ak ksian plak,even bdn mmg xlrt sgt2~haha yg ak pling xley lupa,no plat moto cabut skrew hehe..
aku ngn mmber aku plik gak.lalu je dr blkg kiteorg duk glak2,snyum2,,,pelik la kan..?
rupanya plat tercabut haha!awesome!memalukan..OMG!
mse blik lak,time malam,,,aku ni rbun malam,,TIBE2 lmpu mto depan lak wt hal...dok liplap2(mcm mnyla tp xmyla)..huhu,da la aku xnmpk jln,,dok ketuk baru ade lmpu haha!
ms kat road othwy nak blik eypoh ak lak sesat..bkn sesat kt lumut la!kt pgkalan je,,
smpg ke pengkalan xjmpe2-smua sbb ikut signboard tpi jalan yg bodo+sengal 2!
jalan2 rupa nya da trlps smpg da smpai ke "mengelembu"!haha buuuuuuu!sesat suda!
tnya la smua org,muka da puct,kpala da pning mula la pns ht
TNya mmber kt blkg dia pon bluur..ak pon susn strtgi dok pkir lik..akhrnya jmpe la pkn pgkalan(pasir puth)haha..
but thats sweet memory sgt2 la mghiburkan hati aku :)


Terdapat ralat dalam alat ini