CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Rabu, 16 November 2011


HAip_~
asalamualaikum....
lately aku macam hari-hari jer badmud.entahlah,sometimes aku merungut jugak
bab Tuhan uji aku macam ni,tapi bila pikir balik and slowly istgfar banyak..
alhamdulillah..EVERTHING IS OK!
entahlah kenapa mood aku macam tak stabil jer,macam2 mana nak kna pkir weyh! >.<
Teringat pulak zaman kanak-kanak dulu,takde pon nak pikir masalah..
boring je keluar main dengan kawan-kawan..
pastu hilang problem !! berbeza dengan umur aku sekarang..
pergi la ujung dunia mana pon kalau namanya MASALAH..tetp MASALAH..
but terima dengan TANGAN dan Hati terbuka ^^

p/s: bila wanita tak mampu untuk menangis maknanya dia sedang menangis di dalam hati

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini