CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Jumaat, 6 Mei 2011

KAMI SPEND MASA KAMI DENGAN HOLIDAY!

Hai uols!
Nak share ngn korunk time kami ader masa & pling pnting time kami manyak $$$
certain couples msti ska time nie kan..
kami nie xska shopping sgt...
especially aku,,,
yelakan ramai dikalangan gal shopping is no 1 kan.
bg eika xska sgt tmpat mcm 2...brtmbahkan sakit kepala jer...tp skali aku shopping
memg xingat dunia!
mcm aku ngn hubby lebih ska hbskan ms kami tmpt2 y ley tengkan fikiran...
paling ak kerap spent masa kat tmpat ni la















Malaysia ni mcm2 tmpt menrik kalo korunk nak g...ni br sku jer tmpt ku pg...ngn hubby n kengkawan aku..korunk per dok uma per kata ader rezki lebey jom jenjalan rhtkan minda,especially stdent mcm kmi ni...bnyak berjln luas pengthuan taw..jgn nnti org dok bercrita hampa dok jakun!
Lps ni kmna plak dstinsi terjahan kmi.????
kna tugguu!










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini